Google apps

Zodat u overal kunt werken met uw e-mail, agenda's en documenten.

 

  • E-mail
    Waar u ook bent, u heeft altijd uw e-mail bij de hand, omdat Gmail op alle computers en elk mobiel apparaat werkt en dankzij een dataverbinding veilig centraal wordt opgeslagen bij Google. Het heeft een opslag ruimte van 25 GB, u hoeft hierdoor niet snel berichten te verwijderen. Gmail staat niet alleen bekend door e-mailberichten maar het geeft ook aan welke personen online zijn. Dit wordt weergegeven als tekst-. voice- en videochat.  

  • Agenda
    Voeg uw afspraken in uw agenda en ontvang op de juiste tijdstip een melding of herinnering van uw afspraken op uw telefoon of in uw postvak in. U kunt ook eventuele documenten en of bestanden toevoegen aan uw afspraken. De agenda kunt u delen met de persoon waarmee u samenwerkt, zodat u beide beschikken over de agenda en kunnen zien wanneer er een afspraak of vergadering is. U kunt ook nog uw agenda op uw website plaatsen, zodat de klanten zelf een dag en tijdstip kunnen kiezen voor de afspraak.  

  • Documenten
    Met Google documenten kunt u documenten, spreadsheets en presentaties maken en uploaden en dit online bekijken, delen en bewerken. Met tekstverwerking kunt u de documenten opmaken met bijvoorbeeld afbeeldingen, tabellen, linken en nog meer. Al uw documenten worden automatisch online opgeslagen, hierdoor is het delen van uw documenten net zo makkelijk als het opsturen van een link. U kunt de documenten ook eenvoudig openbaar maken of juist privé maken. Google apps heeft ook onder andere presentatie-editor, hiermee kunt u prachtige dia's maken. De presentatie-editor ondersteunt onder andere ingesloten video's, animaties en dynamische diaovergangen. U kunt de presentatie zo op internet plaatsen, zo kan iedereen het zien of deel ze privé.